Unilever London Headquarters

100 Victoria Embankment

联合利华于上世纪30年代在维多利亚堤区设立伦敦总部,当时被誉为“现代商业建筑的奇迹”。由KPF设计改造后的联合利华公司大厦恰到好处地传承了悠久历史,在保护并复原了这栋二级历史古建筑的室外设计的同时实现了彻底的室内更新、重新布置和现代化。

设计方案将了解联合利华员工的工作行为作为顾问过程的重心。项目定位为高度灵活的现代办公场所,具备高度的商业效率和可持续环境,能够适应各种工作行为。作为可持续地标项目,项目获得了英国建筑环境性能评估体系的节能环保和材料回收利用优秀评价。
办公室设置在修复扩建后的“新月”和“水门”翼楼内。新建的中央中庭将自然风和自然光引入到建筑中央,中庭通过吊桥和平台导航,同时通过吊桥和平台别出心裁的布置打造了非正式会议空间。总机房迁至别处,为屋面花园腾出空间,打造了额外的工作和娱乐空间。堤区的原主入口重新开放,经过调整后可供所有人员和车辆出入,同时改进了基础设施、停车和车辆落客区。

Location

London UK

Client

Unilever PLC

类型

总部, 改建

Size

36,500 m2 / 392,400 ft2

Awards

Honor Award for Architecture (AIA National Chapter 2008), The Building Type Awards: Sustainable Design Honor Award (AIA New York 2008), Regional Award: London - Refurbished/Recycled (BCO 2008), Technical Excellence in Architectural Technology (CIAT 2008), Award for Outstanding Excellence in the Renewal of Buildings and Conservation (City Heritage Society 2008), UK: Best Commercial Redevelopment (International Property Awards 2009), Award: Refurbished Office Buildings (MIPIM 2008), Award for Excellence (RIBA 2008), Award for Architectural Excellence - London (RIBA 2009), Design Award-Shortlisted- (Structural Steel 2008), Green Good Design (The Chicago Athenaeum 2008), International Architecture Award (The Chicago Athenaeum 2008), Award for Excellence: Europe - Rework (Urban Land Institute 2008)

View More

Project Type:改建
Project Location:欧洲