This website uses cookies to improve site functionality and to provide you with a better browsing experience. You can learn more about our use of cookies on the website by reading our Cookie Notice. By using this website or clicking OK, you consent to the use of cookies.

OK
Pyeongchang Center

Pyeongchang Center

An interconnected complex of buildings nestled into the hillside, the Pyeongchang Center houses every step of product development from ideation to production to demonstration.

Fusing art and nature with retail and residential, the Center is both an imaginative, mixed-use commune and cultural attraction located in the center of the political, commercial, and cultural district in Pyeongchang. Comprising small-scale buildings that fit in with the low-level fabric of the neighborhood, the development includes a landmark gallery, multipurpose hall, workshop, supermarket, themed F&B, an outdoor street mall and residences, as well as outdoor resting areas that link the complex together.

Perched on the hillside, the Center is positioned to maximize feng shui with a mountain backdrop and views of the water. Blending with its natural surroundings, the complex incorporates such features as a nature walk, outdoor space, and a garden wall that showcases native flora while emulating the hillside location.

With the architecture and interiors developed under the concept of full-cycle lifestyle culture, the Center establishes a new paradigm for mixed-use development, with a program that extends beyond that of typical shopping and entertainment venues to one that celebrates the synergies of creating, producing, communing, and living.

Localização

South Korea

Tipo

Cívico + Cultural, Urbanismo, Uso Misto, Escritório, Residencial, Comercial

Tamanho

10,070 m2 / 108,392 ft2
Merge Resized Final
2850 1 000 N153
2850 1 000 N169 Single2Resized
2850 1 000 N213 Side1A
2850 1 000 N150 Side1B
2850 1 000 N226 Sibeba
2850 1 000 N227 Sidebb

View More

Project Type:Uso Misto
Project Location:Ásia-Pacífico