This website uses cookies to improve site functionality and to provide you with a better browsing experience. You can learn more about our use of cookies on the website by reading our Cookie Notice. By using this website or clicking OK, you consent to the use of cookies.

OK
Songdo Canal Walk

Songdo Canal Walk

Located along a stretch of a man-made canal running through the heart of Songdo International Business District (IBD), the North Canal Walk spans five consecutive blocks, stitching together the business district with the north residential district.

The design inspiration for the North Canal Walk is that of a "stepping stone" where individual units look and work as stepping stones between important sites throughout the city: a high-rise residential zone in the south, a commercial zone and hospital in the north, sports fields and public schools in the east, and Central Park in the west.

Por Ubicación

Songdo, IBD, Incheon, Korea

Por Cliente

NSIC (Gale International and POSCO E&C JV)

Team

JINA, Associate Architect; Design Tomorrow, Interior Designer

Por Tipo

Uso Mixto, Oficinas, Residencial, Comercial

Por Tamaño

120,000 m2 / 1,300,000 ft2

Units

345 Residences

Leed

Silver (Goal)

Premios

Korea Architecture Award - 3rd Prize (2010)
Songdo-Canal-Walk P1
Songdo-Canal-Walk P2
Songdo-Canal-Walk P3

View More

Project Type:Uso Mixto
Project Location:Asia